Tænk engang – simpel og enkelt dagligt regnskab!

Tænk engang – simpel og enkelt dagligt regnskab!

Jeg blev virkelig begejstret da jeg fik adgang til kommunikationsplatformen NETCONOMY.

Jeg laver mit eget og min søns daglige regnskab, eftersom jeg har min uddannelse som registreret revisor og har selvfølgelig også et økonomisystem til at klare debit og kredit, kontrolspor, transaktionspor og alle de andre komplicerede ting, som skattelovgivningen nu engang tilskriver, man som virksomhedsejer skal tage vare på og have i orden.

Nu ville det jo være nærliggende at tro at jeg så ville foretrække at taste mine tal direkte ind i dette økonomisystem, men nej – selv for en garvet og veltrænet en som jeg,  i at kende debet, kredit og indtægter og udgifter så valgte jeg straks at indtaste mine pengebeholdere i NETCONOMY´s elektroniske kassekladde.

  • Kontoplanen er kundetilpasset, så man kun ser relevante konti
  • Hver enkel pengebeholder vises når den vælges med ind og ud af beholderen og når beløbet er tastet ses saldoen straks og vises som en tro kopi af kontoudtog
  • Ved et enkelt klik hentes den færdige kassekladde indeholdende kontonummer og momskode direkte ind i økonomisystemet

NETCONOMY tilbyder programmet til revisorer, som så etablerer det som en del af revisionsfirmaets hjemmeside, så programmet kan anvendes af revisorens kunder, idet programmet også indeholder en kommunikationsplatform, således dokumenter og diverse spørgsmål frem og tilbage samles på kundens login side, hvor både kunde og revisor har direkte adgang.

Uanset om du er revisor eller ej, så kan det være interessant for dig at besøge hjemmesiden www.netconomy.eu , det kan godt føles som en kostbar udgift at have en revisor, men jeg har set mangt og meget, hvor det har kostet så meget mere ikke at have en revisor. Med dette værktøj kan jeg se virkelige besparelser fordi enhver med sans for at arbejde på en computer og som selv har en bankkonto har forståelse for når penge går ind på en konto og hvornår der bliver hævet på en konto. Når revisor modtager en elektronisk kassekladde, hvor bankkonti og andre pengebeholdere er afstemte kan det betyder flere timer i besparelse i revisorregning og en alm uddannelse som kontor assistent er tilstrækkelig til at indtaste det daglige regnskab.

Da jeg kender rigtig mange, der brænder for deres selvstændige virksomhed, og som ønsker sig et overblik over deres daglige regnskab på en simpel og let forståelig måde - så tænkte jeg at det helt sikkert er et budskab at dele med andre

Er du interesseret i flere artikler om at være virksomhedsejer så finder du dette på www.virksomhedsejer.dk

Læs mere her

Får du fradrag for dine erhvervsmæssige kørte kilometer?

Tænk engang – simpel og enkelt dagligt regnskab! Jeg blev virkelig begejstret da jeg fik …