Om Virksomhedsejer.dk

Networking og virksomhedsejer

Interesseret i en PlanB så start med at kigge denne video og lær Else Bang at kende:

Kig denne lille video og bliv inspireret

PlanB video

Kontakt for mere info: sms 20495271 eller info@virksomhedsejer.dk

Kort om Else Bang

Uddannet registreret revisor i 1977, drev eget revisionsfirma fra 1980-1992 hvor en skilsmisse bevirkede et salg af firmaet. Fortsatte som økonomichef og deponerede registreringsbeviset som loven kræver, når man beskæftiger sig som økonomichef eller anden virksomhed. I 1999 startede en webshop for virksomhedsejere, som fra 2001 har været hovedindkomst. Driver i dag denne virksomhed med en passion om at hjælpe virksomhedsejere i en verden fyldt med regler og paragraffer.
Virksomhedsejer.dk er startet med Else Bang´s passion om at skabe en platform, hvor virksomhedsejere kan hente viden, inspiration og motivation til deres daglige virke, samt et mødested for sparringspartnere, der er åbne for en dialog om idéer og erfaringer.

Et sted hvor små eller større grupper kan mødes og udveksle relationer og fremtidige forbindelser, men også finde sammen i mastermind grupper.

Matermind grupper med det formål at udvikle og udvide andres og egne perspektiver for i sidste ende at skabe større og bedre resultater.

Har du en iværksætter i maven ?

Måske vil du gerne have afprøvet din idé eller undersøge hvilke muligheder, der findes for at starte din egen virksomhed. Vi har mange års erfaring i at hjælpe iværksættere igang, kender de mange faldgruber både set andre falde i og også gjort erfaringer på egen krop og sjæl.

Vi tilbyder dig råd og vejledning - start med 1 times samtale for 500,- excl. moms, hvor vi hjælper dig med en tjekliste for de indledende step. Eller 1/2 time gratis hvor vi klar lægger dine behov, afstemmer forventninger og aftaler pris for eventuelle fremadrettede opgaver.

kontakt os: info@virksomhedsejer.dk

Har du brug for professionel rådgivning?