Midt i måneden – har du prøvet det ?

Har du eller kender du nogen der midt i måneden har kigget på saldoen i banken og tænkt. ”gid der kom en  ekstra  pose penge ind på kontoen midt i måneden” så kunne jeg bestille en rejse, købe den sidste nye model eller invitere partneren på en SPA oplevelse eller alle mulige andre tanker om,  hvad der ville være dejlig at kunne.

Vidste du at flere millioner mennesker verden over har fundet en løsning, hvor de investerer noget tid hver uge i et projekt, der giver dem nogle ekstra penge midt i måneden?

Vi har alle 168 timer om ugen, som vi kan bruge og når ugen er gået er de 168 timer brugt og kommer aldrig tilbage. Forhåbentlig er disse timer anvendt, så du har nogle gode minder, at tænke tilbage på.

De fleste af os anvender 50-60 timer på et arbejde og tranport til og fra, samt sover 50-60 timer pr uge og det betyder så, at der er 50-60timer, vi kan bruge på hvad som helst.

Kunne du forestille dig at anvende 15 timer pr uge på et risikofrit projekt, hvis du kunne opnå en ekstra pose penge på kontoen midt i måneden?

Jeg har fundet mit projekt for godt 18 år siden og finder det stadig interessant og sjovt. Det har givet mig mange venskaber i en del lande, masser af personlig udvikling og en god indtægtskilde.

Jeg deler gerne min passion som iværksætter, samt mine efterhånden mange års erfaringer, som selvstændig erhvervsdrivende og du er altid velkommen på min blog www.virksomhedsejer.dk

Læs mere her

Får du fradrag for dine erhvervsmæssige kørte kilometer?

Har du eller kender du nogen der midt i måneden har kigget på saldoen i …