Forkælelse, fodbad og forretning

Forkælelse, fodbad og forretning

Der findes efterånden rigtig mange forretnings netværk og jeg deltager gerne i flere af disse og kigger efter emner, der virker interessante og som kan tilføre mig ny viden og indsigt. Samtidig er det også med til at skabe nye forretnings muligheder og åbner for et salgs opsøgende perspektiv. Altså føler jeg når jeg tager afsted at jeg udnytter min tid på en god måde.

Jeg oplever også at der er flest mænd i disse netværk og tænker,  hvorfor ikke kombinere noget, der er lidt anderledes og så sætte fokus på kvinder og forretning.

Derfor startede idéen om et netværk på den forkælede måde. Som forretnings kvinde har vi alle brug for at se velplejede ud så hvorfor ikke samle lidt viden og indsigt om dette emne samtidig med at udvide forskellige perspektiver omkring det at være virksomhedsejer.

Personligt har jeg været virksomhedsejer med eget revisions firma fra 1979 - 1992  , solgte det og fortsatte som økonomichef og senere i 1999  startede jeg i min fritid en network marketing virksomhed, som jeg har levet af og drevet siden 2001 og har en forventning om at fortsætte med at drive resten af mit liv. På denne baggrund kan jeg dele mange erfaringer og holder også meget af at høre fra andre, så en perfekt måde at kunne både byde ind med også tage imod.