Et iværksætter køretøj – en platform af format

For 20 år siden fandt jeg dette køretøj, og det har givet mig:

  • Masser af indhold i livet.
  • Værktøjer til at skærpe mine perspektiver
  • Beriget mig med så megen mere forståelse for forskellige personligheder
  • Hjulpet mig til at se og øge mit potentiale og tro på mig selv og mine værdier
  • Tilført mig en indtægtskilde, så jeg kan kontrollere min tid, rejse og opleve

Vil du være med til at skabe et team af engagerede personer, hvor den enkelte kan udvikle og pleje sit potentiale og hente motivation og inspiration fra hinanden i teamet.

Igennem disse 20 år er jeg blevet motiveret og inspireret af succesfulde personer, som har været villige til at dele deres erfaring på seminarer og på optagelser og nogle af dem villige til at coache og  guide mig og som noget helt specielt, at tro på jeg kunne, når jeg selv ikke havde troen på det.

En af mine første bøger var Becoming a person of influence af John C. Maxwell og Jim Dornan og jeg har været så heldig, at jeg har mødt dem begge. Jim Dornan var en af de mest succesrige personer, jeg har mødt og han var en af dem, som troede mere på min kunnen og formåen end jeg selv gjorde og som inspirede og motiverede mig til at tage skridt jeg ikke troede muligt og hans hustru Nancy har jeg lyttet oceaner af optagelser, som har løftet mig til mit næste potentiale. Men da jeg læste bogen i starten af min kariere med network marketing havde jeg ikke mødt dem personligt. Det var min mentor og Coach fra Østrig Hans Nusshold, som anbefalede mig bogen.

Den hjalp mig så meget til personlig vækst, på et tidpunkt, hvor mit liv var kaos på grund af en skilmisse og en gældssanering i forbindelse med et stort tab på ejendomsmarkedet i den økonimiske krise i 90´erne. Der er specielt 2 sætninger i denne bog som jeg dengang arbejdede rigtig meget med at implementere i min bevidsthed og som jeg til stadighed er meget bevidst om at efterleve, idet de gjorde at jeg lærte at skabe positive realtioner med så mange flere personer end tidligere.

Den ene sætning er: “Everybody wants to be somebody” bogen beskriver at hvis denne information bliver en del af din til enhver tid tankegang, vil det give dig enorm indsigt i, hvorfor mennesker gør de ting de gør. Og hvis du behandler enhver person, som du møder, som om han eller hun var den mest betydningsfulde person i verden, vil du sende et signal om, at han eller hun er betydningsfuld – for dig.

Det tog mig noget tid at få det til af være noget, jeg levede ud dagligt. Der er stadig plads til forbedringer, men for mig betød dette, at jeg pludselig vækstede i min forretning og jeg hentede meget hurtigere og bedre resultater.

Den næste sætning er “Nobody cares how much you know until he knows how much you care” bogen beskriver at i det øjeblik en person ved, at du bekymrer dig om dem, ændres personens måde at se dig på. At vise andre, at deres velbefindende betyder noget for dig er ikke altid let. Men viser du altid din ærlige interesse og at du er til at regne med uanset omstændigherne, vil du derigennem tilegne dig den indflydelse som bogen handler om – netop at blive en indflydelses rig person.

Disse 2 sætninger følger mig altid og jeg gør mit bedste for at efterleve dem. Jeg ser gang på gang, hvilken forskel det kan gøre i en anden persons liv. Jim og Nancy Dornan er 2 mennesker jeg beundrer for, hvordan de formår og for Jims vedkommende formåede at efterleve disse principper fuldt ud. Og en af mine passioner er at leve op til disse og mange flere principper jeg har lært af dem og mange andre bøger.

Til dig der læser denne artikel, håber jeg,  du er blevet inspireret til at læse bogen selv. Har netop slået op at den nu også kan købes som e-bog.

Har du lyst til at følge mine artikler så tilmeld dig mit nyhedsbrev her på siden og har du lyst til at undersøge dette iværksætterværktøj og denne platform nærmere kan du jo starte med denne lille video, som beskriver det meget kort og kunne du efterfølgende tænke dig at være med på vores team er du altid velkommen til at kontakte os.

PlanB video

Læs mere her

Midt i måneden – har du prøvet det ?

Har du eller kender du nogen der midt i måneden har kigget på saldoen i …