Deleøkonomi, robotter og den digitale verden ?

Når man læser de mange spådomme om fremtiden og samtidig bemærker de mange nye apps og websites, der ser dagens lys og giver masser af valgmuligheder, for at få løst de mange ting, vi gerne vil have adgang til i vores hverdag, så er det jeg tænker på, hvor fascinerende og udfordrende det er at åbne sin horizont og skabe sig diverse valgmuligheder.

Hvor ofte har vi ikke hørt sætningen:

"Læg ikke alle dine æg i den samme kurv"

Den digitale verden er over os og robotterne kommer og mange job forsvinder.

Er du omstillingsparat og har du en PlanB i ærmet?

Deleøkonomi - du kan vælge at være den der benytter dig af de mange nye former for tilbud eller du kan vælge at være den der deltager i at udbyde de mange former for tilbud.

Du kan vælge at starte noget selv eller være en deltager i en community, som allerede fungerer.

Allerede idag kan du være deltager, hvis du ejer en bolig "Airbnb" eller en bil "GoMore" - det kan være Affilliate på FB og meget andet.

Der findes mange måder, hvorpå du kan skabe dig en indkomst ved siden af det du allerede er god til om det er med din egen virksomhed eller om det er et job.

Jeg møder også mange, der ligesom mig har nået pensionsalderen, men stadig har vilje, evne og et stærk ønske om at være erhvervsaktiv.

Jeg er uddannet registreret revisor, havde eget revisionsfirma igennem 12 år med 7 ansatte, gik gennem en skilsmisse og solgte revisionsfirmaet og fortsatte et par år som økonomichef.

I 1999 mødte jeg et koncept, som allerede dengang fascinerede mig, idet de siden 1959 havde bevist at uanset verden igennem deres første 40 år havde forandret sig på mange fronter teknologisk, videnskabeligt og socialt, så formåede dette koncept at passe fuldstændig ind i det omskiftelige samfund. Jeg blev helt og er stadig fuldstændig passioneret omkring dette koncept, som jeg besluttede, at være den der benyttede mig af, men som jeg også besluttede at være deltager i.

Netop i 1999 indså firmaet bag konceptet at internettet ville blive en realitet og derfor startede de det skandinaviske marked op med en webshop og som de meget hurtigt implementerede på de mange andre markeder rundt om i verden.

Mange i revisorbranchen troede ikke på at computeren, da jeg startede mit revisionsfirma. Jeg var ung og nysgerrig og set i bakspejlet smart nok til at satse på en computer og et bogføringsprogram.

Mange jeg har tilbudt at være deltager i det verdensomspændende koncept troede ikke det ville virke og på trods af det har jeg haft en indkomst, jeg kan leve ret så udmærket af siden 2001.

Om 2 år kan dette firma bag konceptet fejre 60 års jubilæum, de er i mere end 100 lande i verden  og endnu engang kan jeg se, at konceptet passer totalt ind i den nye trend. En webshop, der tilbyder kvalitetsprodukter indenfor Skønhed, Sundhed og Hjemmet og udviklet efter de seneste forskningsresultater og under total hensyntagen til bæredygtighed - du kan vælge alene at bruge penge i websthoppen, til produkter du skal bruge i din hverdag eller du kan vælge derudover,  at deltage i markedsføringen, ved ganske enkelt at dele din egen begejstring og tilfredshed med både koncept og produkter og modtage betaling i form af procentdele af det salg du er medvirkende til. Du driver det, som din egen virksomhed og bliver betalt for den kundekreds du opbygger.

Nok engang passer konceptet ind i trenden om at dele noget, der fungerer godt for en selv med andre. Tilgangen er simpel og enkel "Swift, Share, Duplicate" eller på godt dansk "Registrer, Del med andre, Dupliker".

Undersøg de mange muligheder og vælg noget der virker for dig?

Der er mange muligheder for en PlanB, hvor du kan starte en indtjening ved siden af det du allerede arbejder med og anvende noget af din fritid og helt uden at risikere en startkapital.

På www.virksomhedsejer.dk  deler jeg gerne ud af mine erfaringer. Du er velkommen til at følge mig og tilmelde dig mit nyhedsbrev. Jeg besvarer også gerne spørgsmål om det at være iværksætter eller giver Tips og Hint til, hvor du kan hente hjælp og vejledning til at komme godt igang med dit projekt.

Disse mange små virksomhedsejere og iværksætter projekter, der starter op i disse år må nødvendigvis følge landets regler for SKAT og MOMS og derfor er der brug for bogholdere til at holde styr på det regnskab, som skal udfærdiges til SKAT. Derfor afholder jeg også kurser for bogholdere, så de kan få den lille ekstra indsigt,  viden og skabelon, der skal til for at afslutte regnskab og selvangivelse for disse små virksomheder, hvor indtjeningen ikke matcher en alt for stor udgift til denne ydelse. Jeg har også på www.virksomhedsejer.dk en lille video, hvor du har mulighed for at lytte dig til de ting, du som selvstændig ervhervsdrivende skal holde styr på.

SÅ bliv klar til Robotterne tager over og du laver det, du synes er sjovt!

 

 

Læs mere her

Midt i måneden – har du prøvet det ?

Når man læser de mange spådomme om fremtiden og samtidig bemærker de mange nye apps …