Aktivitet, troen på DIG selv – hvad kan du kontrollere?

John Maxwell – anskue et problem og se fakta i øjnene. Bog der handler om lederskab det at vise vejen for andre, ved at være et godt eksempel. Det gøres bedst ved at fokusere på det man kan kontrollere og selv tage fat på.

Maxwell skriver “Der skelnes mellem problemer (noget vi kan ændre) og fakta (noget vi ikke kan ændre)” og en sætning jeg ofte har hørt og læst er “Det handler ikke om at noget går galt eller i en uhensigtmæssig retning eller pludselig opstår, det handler om hvordan du reagerer og agerer på det, der sker.”

Idag lyttede jeg til en optagelse “your actions and beliefs” og taleren beskriver, om det at have taget en beslutning om at ændre nogle små daglige aktiviteter og samtidig forvente det optimale resultat. Dette var min start på idag og resulterede i nedenstående tanker.

Det fik mig til at tænke over, hvad kan jeg gøre anderledes for at skabe bedre resultater i min virksomhed. Og jeg reflekterede over en sætning som jeg har hørt gentaget i et webinar og igen på et weekendseminar sidst i juni måned fra en person, som har rigtig god succes med samme koncept, som jeg selv arbejder med. Hans beskrivelse af hvad vores virksomhed handler om er “I work in business development, I put teams of entrepreneurs together and we look at how we can capitalize on the latest business trends” Altså oversat ser jeg det således: “Vi samarbejder omkring forretnings udvikling og sætter teams af iværkstættere sammen og ser på hvorledes vi kan skabe indtjening baseret på de nyeste forretnings tendenser”

Lige nu er du og jeg på en hjemmeside, baseret på et domæne, som jeg og min søn købte for lang tid siden og som jeg for et par år siden besluttede skulle i anvendelse. Min passion med siden er at kunne hjælpe iværksættere og virksomhedsejere, ved at dele mine erfaringer og dagens input og reflektioner, gav mig idéen om at tilføje www.virksomhedsejer.dk nok et menupunkt, som tilbyder kurser i at starte egen virksomhed, som beautycoach, kostvejleder eller sportsernæringseksperter, idet en del af konceptet går ud på at formidle budskabet om virkelige TOP kvalitetsprodukter, samt at hjælpe iværksættere igang og skabe win-win-win situationer sammen.

Endnu en dejlig dag med en god start!

 

Læs mere her

Midt i måneden – har du prøvet det ?

Har du eller kender du nogen der midt i måneden har kigget på saldoen i …